DE TIJD VAN TOEN - AT THE MOVIES

Act boeken

Niets dan mooie filmher­in­ne­ringen in een warme voorstel­ling vol humor en levende muziek.

Zanger Sonny Vande Putte inviteert voor u: Roel van Bambost. De man die talloze interna­ti­o­nale filmsterren interviewde, jarenlang het filmnieuws op de BRT presen­teerde, en thuis is op alle filmfes­ti­vals. Speciaal voor u opent hij zijn koffer vol muzikale filmher­in­ne­ringen.

5 jonge muzikanten, bezeten van oude muziekjes. En van de tijd toen elk dorp nog zijn eigen “cinema” had. Ach, de wonder­lijke liedjes uit die oude films. Iedereen zong ze mee. De bijhorende beelden bleven op ieders netvlies gebrand. De melodieën spoken ook nu nog door de hoofden. En er valt ook véél over te vertellen. Daarom…

Met sappige anekdotes over de grootste sterren van de cinema. Zet je schrap voor de mooiste evergreens uit het collec­tief geheugen.. Van "Que Sera Sera" tot "Dancing Cheek to Cheek". "Van Singin’ in the Rain" tot "Can’t help falling in Love with you". Zoveel moois, maar ook pittige verras­singen… alles haarfijn live gespeeld door ons huisor­kest. En Roel zingt natuur­lijk zélf enkele van zijn favorieten.

Niets dan mooie filmher­in­ne­ringen in een warme voorstel­ling vol humor en levende muziek.