Over onsOoit een optreden meegemaakt waar het podium het startblok aan de rand van een zwembad was? Ooit ervaren dat optreden niet mogelijk was omdat uw instrument aan het bevriezen was? Soms het gevoel dat je artiest niet op de juiste plaats stond? Je zoekt iets als organisator, maar weet niet wat? Doofde men de verlichting tijdens het optreden...

Deze en andere ervaringen zijn de kiem van het onstaan van Congé Payé. Vanuit onze ervaring als muziek- & (straat)theaterburo adviseren wij organisatoren welke acts/artiesten best passen in het optreden/event die men wenst te organiseren. Congé Payé zorgt er voor dat de voorgestelde animaties de sfeer creëren die je als organisator beoogt. Reeds meer dan 1000 organisaties hebben we de laatste 5 jaar van een of meerdere acts/artiesten voorzien!

Een act/animatie kan maar slagen als de randvoorwaarden voor de artiest zijn voldaan. Eveneens vanuit onze jarenlange ervaring als artiest zorgt Congé Payé voor een duidelijke overeenkomst. Wij nemen het administratieve werk met plezier voor onze rekening en nemen alle technische wensen op in de overeenkomst. Zo kan de artiest zonder zorgen doen waar hij het best in is: optreden!