Voor onze klantenKlanten getuigen

Mieke Dobbels, Dienst cultuur Middelkerke

Eerst en vooral bedankt voor de ontzettend fijne samenwerking. Het verliep allemaal vlot, professioneel, ontspannen en zeer kwalitatief.
De bands die ik gezien heb waren stuk voor stuk zeer goed en werden door het ruime zeedijk-publiek enorm gesmaakt.
Een samenwerking die wat ons betreft graag nog menig vervolg krijgt in de toekomst.

Waarom kiezen voor Congé Payé?

  • Congé Payé maakt er een erezaak van acts/artiesten altijd live aan het werk te hebben gezien. Hierdoor slagen we er in de juiste voorstellen in functie van het evenement voor te stellen. Zo ben je als klant zeker van geslaagde artistieke invulling van uw evenement.
  • Congé Payé vervult de rol van administratieve go-between tussen artiest en organisator. Een duidelijke overeenkomst bezorgt organisator en artiest administratieve rust en duidelijkheid.
  • Deze klanten gaven reeds hun vertrouwen aan Congé Payé, u toch ook?

 

Wat verwacht Congé Payé van de act/artiest?

Congé Payé doet waar het goed in is en zorgt voor de juiste casting van de act/artiest en een duidelijke overeenkomst tussen organisator en artiest.

De overeenkomst situeert het evenement zoals de organisator heeft doorgegeven aan Congé Payé. De artiest bereidt zijn act voor volgens het geschetste concept. Dit is de garantie voor een succesvolle performance in de sfeer van de organisator.

 

Wat verwacht Congé Payé van de organisator?

De overeenkomst bevat alle wensen van de artiest op vlak van podium, licht, catering en geluid. De organisator voldoet aan de bepalingen uit de overeenkomst. Dit waarborgt optimale omstandigheden voor de artiest. Zo voelt de artiest zich als een vis in het water en wordt de act perfect uitgevoerd!

 

Ik wil een gratis offerte van Congé Payé. Wat te doen?

 

Algemene voorwaarden?

Hier kan je de algemene voorwaarden van Congé Payé bekijken. Hou er rekening mee dat er ook actspecifieke voorwaarden kunnen zijn.