POP MEETS JAZZ

Door The Jeggpap Jazz Band

Act boeken

Crazy Little Thing Called Love: Smooth Operator: You are the Sunshine of my Life:

Popmuziek en Jazz, hand in hand? Jazeker!
De alom gekende en gewaardeerde 'Jeggpap jazzband' verrast telkens weer een breed publiek door gekende poptunes muzikaal in een aangenaam jazzy kleedje te brengen. De kruisbestuiving van pop en jazz mondt uit in voor iedereen vlot aanhoorbare muziek.

Zeg nu zelf, wie blijft er onbewogen onder de door de massa gekende nummers van Sting, Blondie, The Beatles, Van Morrison, Elton John en andere Stevie Wonder’s?
Niemand toch.

The Jeggpap jazzband heeft van het repertoire uit de periode van ondermeer Louis Armstrong, Count Basie, Duke Ellington, Nat-King Cole en Benny Goodman hun handelsmerk gemaakt.
Festivaloptredens in Begië (uiteraard), Zwitserland, Griekenland, Frankrijk en Groot-Brittanië en hun vele tournees van Amerika tot Spanje, van Duitsland tot Marokko, zijn een blijk van wereldwijde erkenning.

De afwisselende mix van sfeervolle ballads, stevige swingnummers, overbekende jazz-tunes en gekende pop melodieën gekoppeld aan de gewaardeerde muzikale capaciteiten van The Jeggpap Jazzband is uw zekerheid voor een aangename avond ontspanning.