ORKEST BAZAR

Act boeken

Muzikale circusartiesten of zijn het circusartiesten die muziek spelen?

Een circusact met drie muzikanten of zijn het drie circusartiesten die musiceren ? Life muziek met contrabas, piano, trompet, sax, klarinet, fluit, ukelele en percusie verweven met jongleren, acro, evenwicht opladder, slap touw en rolla, magie en veel meer. Een mobiel circus waar de interactie met het publiek altijd centraal staat.

Orkest Bazar kan zowel ingezet worden mobiele muzikale animatie met clowneske inslag. Een andere mogelijkheid is dat je de groep een show van 25 minuten laat opvoeren op een locatie met voldoende vrije hoogte (6m) en voldoende opp (cirkel 8m diameter). Gezien de korte opbouw en afbouwtijd van 5minuten kan dit spektakel zich een aantal keer herhalen op uw evenement.

Mooie ervaringen

Topkerels en alles dik in orde merci !

Francis, Breughelkermis Rekkem

 

Iedereen was super tevreden en Orkest Bazar is echt iets voor op de braderij. Ook toffe mannen waar het enthousiasme vanaf druipt...

Braderijcomité vzw Tremelo

 

We hebben een prachtige namiddag achter de rug. Het eerste optreden was binnen en na de 1e voorstelling hebben de muzikanten nog eventjes rondgelopen tussen de tafeltjes. Het tweede optreden was buiten. De bewoner, familie en medewerkers hebben er echt van genoten.

Geertrui Verberckmoes, Vzw Sint-Jozef wzc te Brugge.