MUZANT KLASSIEK

Door Muzant

Act boeken

Bach, Vivaldo, maar ook Piazzolla, Galeano en vele andere

Muzant Klassiek combineert dan weer klassieke componisten uit de barok (JS Bach, A.Vivaldi, …) met subtiele eigen composities en hedendaagse componisten uit de hele wereld. (Piazzolla, Galeano…).

Vanuit de klassieke opleiding van beide musici is de gezamelijke passie voor de klassieke muziek nooit verdwenen. Moeder en zoon weten zonder woorden zichtbaar te communiceren via de taal van de muziek. Evenredig met het leven zelf, vertellen hun instrumenten uitbundig over hun intense vreugde, over goesting en doorzetting, over zachtheid of over pijn en over de melancholie van het loslaten.

Wie al het geluk had om ze te horen spelen weet dat hun muziek een erg grote verbondenheid uitstraalt en raakt tot in het diepst van de ziel.

 

Wat krijgt u concreet zoal te horen? 

Klassieke werken uit de vier seizoenen van Vivaldi, kamermuziek van J.S.Bach, Canon van Pachelbel, solowerk van Galliano, … werk van Piazzolla, Mozart, … en eigen composities als de ‘Pastorale van een witte vlinder’, …

 

 

Mooie ervaringen

Het was een heel mooi concert. Het publiek was lovend en er was veel interesse voor de artiesten. Wie weet worden ze nogmaals gevraagd in de toekomst. Veerle en Sebastian zijn heel aangename mensen. Alles is vlot verlopen. 

Gina Pype - coördinator Vrije tijd - Staden