MARCEL CYCLETTE

Door Sven Roelants

Act boeken

Improviseren, clownerie, stelten en jongleren

Marcel Cyclette charmeert op zijn jazzy velo-hybride vol snufjes en joli bibelots. Zijn cyclette fantastique werkt op zonne-energie en energie des jambes maar vooral, très important, op l’énergie des femmes. Met galanterie verleidt hij vrouwelijk schoon op zijn velo, het vermogen versterkt, de turbo slaat aan… Voor de mannen heeft hij liqueur ,cela réchauffe le coeur.

Uit zijn gracieuze pijp vlamt vuur, licht het hart en de omgeving op. Marcel Cyclette verrast en verlokt, verwarmt en verovert finaal een lach op je gelaat.

De Cyclette waarmee hij zich verplaatst heeft tegelijk iets vintage en futuristisch. Bovendien zit het vol fantasierijke snufjes en klinkt er ook een bijpassend muziekje. Lange Marcel steekt graag eens zijn vuurpijp aan, danst graag op een jazzy beat en laat zich inspireren door het publiek en het moment. Improviseren, clownerie en jongleren staan centraal in deze act.

Mooie ervaringen

De optredens zijn zeker gesmaakt, er zijn veel positieve reacties gekomen, het waren ook allemaal erg sympathieke artiesten, wat alles direct een extra leuke dimensie geeft.

Bram Van Meulebroeck, Kermiscomité Westeinde Bogaarde