COMEDY OP MAAT

Door Koen Dewulf

Act boeken

Comedy op maat van uw evenement.

Koen blijft zelf al jaren recht in comedyland en speelt geregeld samen met Nigel Williams, Henk Rijckaert, Bert Gabriëls, Joost Van Hyfte, Filip Haeyaert, ... en toch tracht hij binnen de lijntjes te kleuren, ...

Geen gemakkelijke opgave, maar wel iets om fier over te zijn !

KOEN DEWULF is - zo zegt hij zelf - op het podium geboren, ...
Comedian - zanger - rijmelaar - ... een echte all rounder,
Soms een scherpe analist, dan weer een absurdist!
Soms lyrisch en dan weer down - to - earth!

Referenties: 

  • 2de plaats lunatic comedy award 2013
  • finalist Humo’s Comedy Cup 2007
  • finalist Parkstadcabaretfestival 2011 (NL)
  • 3de plaats gagacup 2007
  • 'De Bovenste Plank' 2007
  • Zonde van de Zendtijd 2011
  • tekstschrijver voor de Raadkamer en Bond van Radioterroristen op Radio 2
  • redactie 'Premiejagers' met Bruno Wyndaele
  • Vaste MC op de Herbakkercomedycafés in Eeklo

Mooie ervaringen

In het begin liep het wat stroef want Koen moest het publiek opwarmen en het was echt geen simpel publiek. De tweede helft was echt wel een succes want dan kon hij terugkoppelen naar de voorgaande presentatie. Ik vond het dus zeker geslaagd :)!

Sofie Spiessens, KBC Buggenhout.

Mijn goede vriend Koen staat voor rust, vrede en gezelligheid: zowel op het podium als in de dagelijkse omgang met mens, dier en plant. Zelfs kabouters, elfen en hoopotige waadvogels hangen aan z’n lippen als Koen zich in het vertelharnas hijst en de bühne bestijgt. Daarom (en nog om diverse redenen die niemand aanbelangen) … een donzige knuffel vanwege je maatje YGOR uit Poperinge!

Als Koen Dewulf, leraar Godsdienst, op een podium staat dan geloof ik hem. Hij brengt niet alleen zijn vast programma, maar heeft de drive ook comedy op maat te creëren. Een van de weinige comedians die door zijn sympathieke, niet kwetsende en herkenbare humor ook geschikt is om comedy te brengen voor het verenigingsleven. Ik ben ervan overtuigd, moest hij zich hierop toeleggen, deze man speelde 7 op 7, maar als leraar Godsdienst ben je verplicht op de dag des Heres rust te nemen. Amen.

Steven Goegebeur

Koen Dewulf is een man van vlees en bloed, een Vlaming met het hart op de tong, een grappenmaker die het leven serieus neemt.

Karel Michiels, De Standaard


Koen trad op bij ons tijdens ons lustrum en werd aangekondigd als verrassingsact. Niemand wist dus wat hij of zij kon verwachten. Hij is bij iedereen geslaagd van begin tot het einde.
Mooie spitsvondige teksten!

Gust Joosen, Voorzitter Neos Groot Brecht


het optreden van Koen had bij de aanwezigen alleen positieve commentaar, het was gezellig en leuk om te horen. Met dank aan Koen voor de geslaagde ontspannende namiddag.

Ria Donkers, Neos Kalmthout/Essen


Wij hebben een fantastische avond beleefd met Koen DeWulf, hij is super! Ik maak zeker reklame bij Markant.

Rita De Borggraeve, Markant Belsele


Het was schitterend. Koen is een heel aangename man in de omgang, en het optreden was super!!! We maken alleszins reclame!!

Luk Anseeuw, Voorzitter OLV-Koor Jubilate, Roeslare


Een geslaagde avond, met de nodige animo. Koen moet dat wel goed aangepakt hebben... ik kreeg meteen vragen om zijn contactgegevens door te spelen en hijzelf werd ook meteen van alle kanten aangesproken.

Letticia De Sutter, Logo Gezond+ vzw, Gent


Zeer goed was Koen Dewulf. We hadden maar een beperkte opkomst, maar iedereen die er was vond het goed. Afwezigen hadden ongelijk dus.

Tom Destoop, Boerenbond


Het optreden was zeker en vast geslaagd! Koen is heel grappig op een positieve manier. (lees: niet plat of vulgair). Niet iedereen heeft het zelfde gevoel voor humor.
Om die reden valt een stand-up comedian niet bij iedereen in de smaak, maar de show van Koen is heel toegankelijk. Zeker voor onze mensen. Een voltreffer dus!

Katrien Messely, Landelijke Gilden


Het was een aangename ontmoeting en samenwerking. De dames waren zeer tevreden. Ze vonden het entertainend, ontspannend en hielden van jouw accent :-) We geven de voorstelling zeker door als tip naar onze andere netwerken.

Debbie Jacobs, Markant vzw


De leden van de gilde waren zeker tevreden met het optreden, t'was leuk om naar te luisteren en ze deden toch goed mee. Zij vonden het alvast een geslaagde avond .

Eddy Goethals, Landelijke Gilde, Kaprijke


Het optreden was zeer goed.  Het publiek was zeer enthousiast.

Landelijke Gilde Belsele, Hugo Eeckelaert


We zijn wel heel tevreden. Onze mensen moeten goed lachen en wijzelf zeker ook. De interventies zijn geestig en niet plat.

Willem Mesuere, Consulent Landelijke Gilden 


Het was bijzonder leuk, niet plat( zoals tegenwoordig trendy is bij sommige comedians), een leuke spiegel in eigen ziel, allé , ik heb mij in ieder geval zeer goed geamuseerd.
Ik beveel je zeker aan bij anderen.

Katrien Forrier, Neos Sint-Lievens-Houtem


Het is perfect verlopen, zeer leuk en plezant, alles uit het leven gegrepen. Onze leden spreken nog vol lof over deze aangename namiddag.

Neos Wetteren, Rita Braeckman


Het optreden van Koen Dewulf is zeer goed verlopen. Onze leden hebben ervan genoten. Een echte aanrader. Hij wordt bij meerdere Neos verengingen gevraagd en dat zegt genoeg. Wij wensen Koen nog veel succes.

Jozef Creyns, Neos Lovendegem


Niets dan lof over het optreden van Koen Dewulf. Onze leden hebben ten volle genoten van deze ongedwongen, ontspannende namiddag. Iedereen tevreden en welgemutst naar huis....   Bedankt!

Laura Matthys, Neos Laarne

 

Dank, dank, dank, We zijn nog aan het nagenieten van jouw voorstelling van gisteren….

Sofie Bamelis, Vives Vepleegkunde

 

Het optreden is zeer goed onthaald. Hij had de aandacht van het publiek en het werd zeer goed gesmaakt.

 Rik Laureys, KWB Zelzate