De naam van de groep zegt [bijna] alles lacht Bart Verhelle...
 
Exclusieve concerttour 2014 "10 jaar Trio VierN" met 2 gastmuzikanten .

10jaar op de planken en nog steeds zijn ze niet te stoppen. In alle uithoeken van Vlaanderen en daarbuiten zorgen ze voor volkse ambiance met hun eigen interpretatie van "volks- en straeteliedjes".
Eind 2013 stelde VierN hun cd 'Volksliedjes van onder 't stof', ter gelegenheid van hun tienjarig bestaan, voor in een volgelopen CC Het Perron te Ieper. Een vervolg hierop kon niet uitblijven gezien het grote succes.
Voor deze exclusieve concerten maken ze nu plaats in hun agenda 2014 samen met hun gastmuzikanten die ze mee de studio in namen, bassist Bart en gitarist Nicolas.
 
Twee levenslustige Jongedames die elk feest verblijden met hun inspirerende muzikale aanwezigheid.
Wat is er gezelliger dan een accordeon? Wat is er vrolijker dan een gezongen Ode aan het Leven? Voor dit alles kan je terecht bij Les Odettes.
 

Vos & Wezel is een ludiek kleinkunstduo.

Het programma 'Kris, Jan, Zjef, Wim en de anderen', omvat eigenzinnige bewerkingen van bestaande kleinkunstnummers,
afgewisseld met eigen werk en leuke verhalen.

Een brok nostalgie voor wie zich de grote kleinkunstjaren nog kan herinneren.
Een openbaring voor wie toen nog niet geboren was.

Vos & Wezel zijn:
Filip Haeyaert (zang en gitaar)  - ook actief als buxusbollenkweker en 'Ygor uit Poperinge'
Ghislain Debyser (zang en piano) - ook actief als free-lance pianist en omheiningbouwer

boekingen & info: Theaterburo Congé-Payé: 0473 823 328 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. //

 
Piepers wil het bos uit !
Als je het laaiend enthousiaste publiek tijdens de laatste voorstelling hoort kraaien van plezier, dan weet je het wel: Piepers & Lonneville = puur amusement!
 
Drie familieleden van verschillende generaties leerden elkaar beter kennen door de muziek. Na enkele gelegenheidsoptredens hadden ze zich zodanig geamuseerd dat ze zich verenigden in een volksmuziekgroep met de welluidende naam VierN .