Volksliedjes van onder 't stof !
Exclusieve concerttour 2014 "10 jaar Trio VierN" met 2 gastmuzikanten .

10jaar op de planken en nog steeds zijn ze niet te stoppen. In alle uithoeken van Vlaanderen en daarbuiten zorgen ze voor volkse ambiance met hun eigen interpretatie van "volks- en straeteliedjes".
Eind 2013 stelde VierN hun cd 'Volksliedjes van onder 't stof', ter gelegenheid van hun tienjarig bestaan, voor in een volgelopen CC Het Perron te Ieper. Een vervolg hierop kon niet uitblijven gezien het grote succes.
Voor deze exclusieve concerten maken ze nu plaats in hun agenda 2014 samen met hun gastmuzikanten die ze mee de studio in namen, bassist Bart en gitarist Nicolas.
 
Twee levenslustige Jongedames die elk feest verblijden met hun inspirerende muzikale aanwezigheid.
Wat is er gezelliger dan een accordeon? Wat is er vrolijker dan een gezongen Ode aan het Leven? Voor dit alles kan je terecht bij Les Odettes.
 
Talloze boeken, wetenschappelijke publicaties en interviews zijn reeds geweid aan het fenomeen van 'de generatiekloof' en 'het generatieconflict'. Deze groep wil het tegendeel bewijzen. Maar lukt hen dat ook?
 
boekingen & info: Theaterburo Congé-Payé: 0473 823 328 of vincent@conge-paye.be
 
Misschien moet u een moment reserveren voor iets dat u echt leuk vindt, zoals Odiel. De vijf zingen en entertainen nu meer dan 25 jaar samen en halen voor dit Odileum een nieuwe show boven water. Ze loodsen u doorheen een brok muziekgeschiedenis in hun eigen stijl: onnozele dansjes, grappige kostuums, knotsgekke details, sublieme woordspelingen naast diepzinnige teksten en hilarische rekwisieten.
 
Piepers wil het bos uit !
Als je het laaiend enthousiaste publiek tijdens de laatste voorstelling hoort kraaien van plezier, dan weet je het wel: Piepers & Lonneville = puur amusement!
 
Héél eventjes zingen of lachen of luisteren ...

Een 'Luistershow' met Nederlandstalige liedjes en bekende meezingertjes gebracht door Waregems troubadour Steffen Ron… afgewisseld met leuke moppen door Waregems moppentapper en Belleman Jaco. Belleman Jaco ondermeer bekend als acteur bij De Zingende Sterren én van de WTV-FOCUS-wedstrijd “Op zoek naar BAZIEL”, en door zijn rol in de vervolgfilm 'Aan de oevers van de Leie', ten huize van de familie Goetgebuer in een regie van Peter De Kemel.

Liedjeszanger Steffen Ron en Waregems moppentapper Jaco amuseren kostelijk het luisterpubliek in een volledig Nederlandstalig programma.
Met oa een publieksspel ‘De Crypto’s’, een potpourri én een verrassingsact !

Liedjeszanger Steffen Ron:


Waregems moppentapper/belleman Jaco:


boekingen & info: Theaterburo Congé-Payé: 0473 823 328 of vincent@conge-paye.be
 
"op eigen risico" zijn  Bart Verhelle , zang-contrabas-krullekop-en bovenal zichzelf en Bert Ostyn (viool-accordeon-mobiele piano en zang)

"op eigen risico" is uiteraard op eigen risico, maar wees gerust...wij geven zuurstof aan uw evenement met humor en muziek
geen flauw gedoe maar kwaliteit en de goesting van een eerste keer

Ze spelen op alle feesten, wat ook de reden mag zijn...of ze brengen een luisteroptreden van een dik uur

Afgaande op hun agenda zijn ze vreselijk goed of te goedkoop, aan u om te oordelen...

Neem vooral geen risico's bij het boeken van "artiesten" en speel zeker: boek "op eigen risico"!
 
Drie familieleden van verschillende generaties leerden elkaar beter kennen door de muziek. Na enkele gelegenheidsoptredens hadden ze zich zodanig geamuseerd dat ze zich verenigden in een volksmuziekgroep met de welluidende naam VierN .