DE POLDERCOWBOYS TRIO

Door Dirk Naessens, Kris De Mets, Wouter Pol Jan

Act boeken

Oergezellige live-muziek.

Ongekunstelde ambiance en oergezellige live-muziek zijn hét handelsmerk van dit drietal. De bezetting van 'De Poldercowboys' bestaat uit Wouter Droesbeke, karakterstem en gitaar, Kris De Mets op bas en Dirk Naessens, een uitstekend violist/mandolinespeler, gekend van ondermeer Urban Trad en gewaardeerd gelegenheidsmuzikant. Muzikaal sterk en visueel attractief trio!


Ze brengen een mix van Engelstalig, Frans- en Nederlandstalig repertoire: folk, country, chanson en kleinkunst,...


Frans Chanson: Georges Brassens, Jacques Brel, Joe Dassin...
Nederlandstalige kleinkunst : Boudewijn De Groot, Rob De Nijs, Jan De Wilde, Louis Neefs...
Engelstalige Klassieke Country: Johny Cash, John Denver, Bob Dylan, Neil Young, Dolly Parton...
Ze brengen hun eigen klankinstallatie mee voor zaaltjes, cafés,... tot 300 man, als dat geen luxe is als organisator.

Repertoire Vlaanderen feest: Amsterdam, de fanfare van honger en dorst, 't vliegerke, de peulschil, suzanne, de fanfare van honger en dorst, benjamin, hop marlene, ik ben zo eenzaam zonder jou, de lichtjes van de schelde, aan het noordzeestrand, hey komaan, en vele vele andere. Lijst op eenvoudig verzoek beschikbaar.

Mooie ervaringen

Wij waren heel tevreden over het optreden van de Poldercowboys. Zij hebben gedaan wat wij hadden gevraagd: achtergrondmuziek. Misschien niet zo dankbaar voor de artiesten (weinig applaus en ambiance) maar na 4 uur wandelen hebben de mensen zin om iets te drinken en wat na te praten. Te luide muziek hindert. En dat probleem hebben we de voorbije jaren reeds meermaals gehad. De Poldercowboys zijn de eerste groep die dat perfect hebben ingevuld.

Philip Gryspeert, VZW Oudleiders Chiro Zwevezele.