Snel contact

logo
0473 82 33 28 | vincent@conge-paye.be

De naam van de groep zegt [bijna] alles lacht Bart Verhelle...
 
Trio VierN met vijf ..... alles kan met dit gezelschap ! Samen met hun gastmuzikanten brachten Trio VierN  een cd uit en verzorgden ze een concertreeks rond het tienjarig bestaan van trio VierN . Bart bas en Nicolas d'n gitarist zorgden niet alleen voor extra ambiance, de artistieke meerwaarde, de vele positieve kritieken brachten ook extra voldoening. Een vervolg kon niet uitblijven. Vanaf nu pakken ze uit met een programma om iedereen te amuseren op basis van ons volkse erfgoed en eigen muzikale invullingen !
 
Twee levenslustige Jongedames die elk feest verblijden met hun inspirerende muzikale aanwezigheid.
Wat is er gezelliger dan een accordeon? Wat is er vrolijker dan een gezongen Ode aan het Leven? Voor dit alles kan je terecht bij Les Odettes.
 
  Live opname 1: Live opname 2: Live opname 3: Live opname 4: Live opname 5:
  Vos & Wezel is een ludiek kleinkunstduo.

Het programma 'Kris, Jan, Zjef, Wim en de anderen', omvat eigenzinnige bewerkingen van bestaande kleinkunstnummers (Zjef Vanuytsel, Wim De Craene, Kris De Bruyne, ...) afgewisseld met eigen werk en leuke verhalen met een voor iedereen herkenbare humoristische insteek. Als je weet dat 'Vos' de zeer gewaardeerde 'Ygor uit Poperinge' is dan zit het ook op dit vlak snor.

Een brok nostalgie voor wie zich de grote kleinkunstjaren nog kan herinneren. Een openbaring voor wie toen nog niet geboren was.   Prachtige interactie met het publiek met als hoogtepunt het lied waar het publiek de noten, de melodie en de tekst bepaalt. Schitterend!
  Vos & Wezel kan als 'opluistering' worden geboekt, bv bij een personeelsfeest of een bbq wat resulteert in een sfeervolle, muzikale invulling.
Vos & Wezel kan als 'luisterprogramma' worden geboekt, met luisterpubliek zonder drankverkoop tijdens optreden.

  View the embedded image gallery online at:
http://www.conge-paye.be/nl/theaterburo/muzikale-humor#sigProId15a6e1a6d1   Vos & Wezel zijn:
Filip Haeyaert (zang en gitaar)  - ook actief als buxusbollenkweker en 'Ygor uit Poperinge'
Ghislain Debyser (zang en piano) - ook actief als free-lance pianist en omheiningbouwer

boekingen & info: Theaterburo Congé-Payé: 0473 823 328 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. //
 
Vanaf najaar 2016 met een nieuw programma de podia betredend.
 
In alle uithoeken van Vlaanderen en daarbuiten zorgt dit olijke trio voor ambiance met hun eigen interpretatie van "volks- en straeteliedjes". Deze brengen ze op ludieke wijze. Niet alleen begeleid op accordeon, Vlaamse doedelzak, draailier, gitaar en bas maar ook van pollepel, paraplu, bestek, wasbord en boombas maken ze gretig gebruik. Muzikale ambiance dat zowel de jeugd van tegenwoordig als deze van drie generaties geleden weet te smaken.