The Stravioli C° - Met mes en Vork

"Met mes en vork" - Familievoorstelling - podiumact

IMG 1370 800x533

filmprojectorklik hier voor het promofilmpje en zie ook op www.stravioli.be

Dat de mannen van "The Stravioli C°" straf zijn, bewijst hun podiumact! Na heel wat kneden, roeren, mixen en bijkruiden, kwam “Met mes en vork” tot stand!

"Met mes en vork" is dan ook een  volwaardige theaterproductie die de toeschouwers ongetwijfeld in de hoogste staat van verwondering zal brengen en dit maar liefst 65minuten lang!

Maar er  is zoveel meer dan een gewone circusvoorstelling. "Met mes en vork" werd gekruid met een volle soeplepel humor, een mespuntje ontroering en een flinke snuif muziek. Dit  alles wordt geserveerd op een bedje van verwondering en afgewerkt met dressing 'magic'.

In een record tempo zitten jong en oud op het puntje van hun stoel en geniet iedereen mee van de typische 'Stravioli-humor' met een comedia d'ell Arte-gehalte om U tegen te zeggen.

Naast koken, goochelen, jongleren, zingen, meswerpen en verwonderen,leren ze de aanwezigen ook enkele van hun trucs aan. Achteraf iedereen blij, uiteraard!

"Met mes en vork" is uitermate geschikt voor scholen, jeugdbewegingen, rusthuizen, kermissen, speelplein-werkingen en zoveel meer… Enkel een podium van minimum 4 bij 4m is een must!

Voor licht en geluid zorgen ze eventueel zelf , tenzij er technische accomodatie in de zaal aanwezig is.

Geschikt van 3e kleuter tot 6e leerjaar.

Met financiële steun van de provincie West-Vlaanderen.

 

boekingen & info: Theaterburo Congé-Payé: 0473 823 328 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.